UITmarkt Emmen

Van 6 t/m 8 september stond Emmen in het teken van het bruisende culturele leven. Tijdens de UITmarkt Emmen, het openingsweekend van het culturele seizoen, gaf het NNJO een optreden in het Rensenpark. 

Het Rensenpark

Het Rensenpark is een park in het centrum van Emmen in de Nederlandse provincie Drenthe. Het park bestaat uit het terrein van de voormalige dierentuin Dierenpark Emmen. Deze dierentuin sloot in 2015 waarna er begin 2016 elders in Emmen een nieuw dierenpark werd geopend. Tegenwoordig wordt het Rensenpark gebruikt voor evenementen is het vrij toegankelijk. 

UITmarkt

UITmarkt Emmen - StadsBBQ Edition - is een samenwerking tussen grote bedrijven en organisaties uit Emmen, waaronder de Bibliotheek en het Atlas Theater. De organisatoren van de culturele UITmarkt willen bezoekers kennis laten maken met het brede aanbod van kunst en cultuur. Ook het grote aanbod van de amateurverenigingen en culturele ondernemers in Emmen en de omringende dorpen presenteert zich en zij laten hun activiteiten zien door middel van optredens, presentaties en workshops.

Repertoire

Symphonic Marches 

Out of Africa

How to Train your Dragon

Bohemian Rhapsody

Stromae Medley

Deep Purple Medley

Evenementinfo

zaterdag 7 september 2019
15:20
Rensenpark, Emmen

UITmarkt Emmen