Tournee Zwitersland

Tournee Zwitersland

In 2015 is het Noord Nederlands Jeugd Orkest afgereisd naar Engelberg in Zwitserland om vanuit daar verschillende concerten te geven rondom het Vierwoudstrekenmeer (Vierwaldstättersee). In Engelberg verbleven de muzikanten in "Juhui St. Anna", een groot familiehuis. Tijdens de tour willen we muziek verspreiden door heel Europa. Muziek verbindt, muziek geeft plezier. De Swinging Summer Tour staat geheel in het teken van plezier en verbinding. We willen op een laagdrempelige manier de verbinding zoeken met elkaar, met de muziek en met ons publiek.

Concertlocaties

Tijdens de tournee door Zwitserland hebben we concerten gegeven op deze locaties:

  • Rathausbrücke, Zürich
  • Pavilon am See, Weggis
  • Jesuitenplatz, Luzern
  • Pavillon, Engelberg
  • Camping Seefeld Park, Sarnen

Zang en Presentatie

Deze week is het NNJO vergezeld door zangeressen Esther Miske en Meike Jenster. De presentatie van de concerten werd gedaan door Peter van Til.

Gabriella's Sång

Esther Miske zingt Gabriella's Sång i.s.m. het NNJO, tijdens de tournee in Zwitserland. Het nummer komt uit de film As It Is In Heaven, opgenomen door Helen Sjöholm & Stefan Nilsson.

Hummel Gets the Rockets 

Hummel Gets the Rockets is de soundtrack van de film 'The Rock' van Hans Zimmer. Erik Rozendom (van onder andere At World’s End) maakte een arrangement van deze muziek voor symfonisch harmonieorkest, dat tevens gebruikt werd bij de TV-serie 'Expeditie Robinson' dat op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden.

Bekijk hier de opname met beeld.


 Groepsfoto bij concertlocatie in Sarnen


Wil je meer weten over andere zomertournees of algemene informatie over onze buitenlandreizen?

Evenementinfo

zaterdag 18 juli 2015
Engelberg, Zwitserland