Tournee Italië

Tournee Italië

Queen of the Dolomites. Dat was één van de werken die we meenamen op onze reis naar Italië om te laten klinken en galmen tussen de bergtoppen van de Dolomieten. Het hele orkest is in 2018 afgereisd naar de regio Veneto in Noord-Italië. Het NNJO verbleef 9 dagen in groepsaccommodatie "Albergo Pineta" in Nevegal, Belluno. Tijdens de tour willen we muziek verspreiden. Muziek verbindt, muziek geeft plezier. De Swinging Summer Tour staat geheel in het teken van plezier en verbinding. We willen op een laagdrempelige manier de connectie zoeken met elkaar, met de muziek en met ons publiek.

Concertlocaties

Tijdens de tournee door Italië hebben we concerten gegeven op deze locaties:

  • Teatro Duse, Asolo
  • Piazza IV Novembre, Calalzo di Cadore
  • Park Camping Nevegal, Nevegal
  • Piazza dei Martiri, Belluno
  • Piazza del Popolo, Sacile
  • Stadtplatz, Zell am See (Oostenrijk)

Aftermovie

Sinds 2016 gaat er op tournee ook een cameraman mee en worden de mooiste momenten van de reis vastgelegd. Bekijk hier de aftermovie van deze reis, gemaakt door Michael Steenbergen Videoproducties.

Zang en Presentatie

Deze week is het NNJO vergezeld door zangduo Linda en Suzanne Kannegieter. Na jaren los van elkaar zangles te hebben gehad, zijn ze sinds 2014 samen aan het zingen. In 2015 wonnen ze het Drents Liedjesfestival. Sindsdien kwamen de muzikale levens in een stroomversnelling. De voorliefde voor country steken ze niet onder stoelen of banken. Hun twee Engelstalige singels ”Leave The Light On” en “Upside Down” zijn dan ook voorzien van de nodige dosis country. De concerten werden aan elkaar gepraat door presentator Denis Korzhov.

Upside Down

Upside Down is een nummer dat Linda en Suzanne zelf hebben geschreven. Tijdens de Swinging Summer Tour door Italië speelde het NNJO samen met hen dit nummer, met Linda zelf op gitaar.

 

Sinds 1 december 2020 staat de opname van Upside Down ook op Spotify!

 


 Groepsfoto bij de accommodatie in Nevegal


Wil je meer weten over andere zomertournees of algemene informatie over onze buitenlandreizen?

Evenementinfo

zaterdag 28 juli 2018
Veneto, Italië