Tournee Frankrijk

Tournee Frankrijk

Het NNJO reisde in 2019 af naar het departement Côte-d'Or in de regio Bourgogne. Onze muziek klonk in de pittoreske steden Besançon en Dole, het grottendorp Bèze en op het hoogste punt van het domaine Mercurey, vanwaar we uitkeken over de wijngaarden. Vanuit onze groepsaccommodatie "MFR Agencourt" bezochten we deze plaatsen. Tijdens de tour willen we muziek verspreiden door heel Europa. Muziek verbindt, muziek geeft plezier. De Swinging Summer Tour staat geheel in het teken van muziek en plezier. We willen op een laagdrempelige manier de verbinding zoeken met elkaar, met de muziek en met ons publiek.

Concertlocaties

Tijdens de tournee door Frankrijk hebben we concerten gegeven op deze locaties:

  • Place Pasteur, Besançon
  • Place aux Fleurs, Dole
  • Église de Touches, Mercurey
  • Parc de la Source, Bèze 

Aftermovie

Sinds 2016 gaat er op tournee ook een cameraman mee en worden de mooiste momenten van de reis vastgelegd. Bekijk hier de aftermovie van deze reis, gemaakt door Michael Steenbergen Videoproducties.

Zang en Presentatie

Deze week is het NNJO vergezeld door zangduo Linda en Suzanne Kannegieter. Na jaren los van elkaar zangles te hebben gehad, zijn ze sinds 2014 samen aan het zingen. In 2015 wonnen ze het Drents Liedjesfestival. Sindsdien kwamen de muzikale levens in een stroomversnelling. De voorliefde voor country steken ze niet onder stoelen of banken. Hun twee Engelstalige singels ”Leave The Light On” en “Upside Down” zijn dan ook voorzien van de nodige dosis country. De concerten werden aan elkaar gepraat door presentator Denis Korzhov.

Danzón No. 2

Het NNJO speelde in de Bourgogne onder andere het werk Danzón No. 2 van Arturo Márquez (transcriptie van Oliver Nickel).

Bekijk hier de opname met beeld.


  Groepsfoto bij de accommodatie in Agengourt


Wil je meer weten over andere zomertournees of algemene informatie over onze buitenlandreizen?

Evenementinfo

zondag 21 juli 2019
Bourgogne, Frankrijk