Tournee 2024

28 juli - 4 augustus 2024 | Zomertournee Limburg | Het NNJO reist aankomende zomer af naar onze meest zuidelijke provincie om vanuit daar een concertreeks te geven tijdens de jaarlijkse tournee. Tijdens deze zomertour willen we graag onze muziek verspreiden. Muziek verbindt, muziek geeft plezier: de Swinging Summer Tour staat dan ook geheel in het teken hiervan. We willen op een bijzondere manier de verbinding zoeken met elkaar, met de muziek en met ons publiek.

Vanuit Haelen in Limburg zullen we tijdens deze reis meerdere concerten geven in omringende steden in zowel binnen- als buitenland. Naast de musici en dirigent, reist er ook een fantastische groep vrijwilligers mee die het orkest dagelijks voorziet van eten, helpt bij de logistiek, geluids- en lichttechniek, film, presentatie, noem maar op!

Dit jaar gaan Mei-Lin Germs en Sanne Smids & Anika Mooij mee op tournee om het NNJO te versterken met zang!

Houd deze pagina in de gaten voor onze concertagenda!
(Laatste update: 11 juli 2024)

28 juli 15:00u | Vaals, Prins Willem-Alexanderplein NL
30 juli 14:00u | Roermond, Munsterplein NL
31 juli 19:00u | Luxemburg Stad, Place d'Armes LU
1 augustus 20:00u | Brüggen, Burgwall DE
3 augustus 15:00u | Heerlen, Pancratiusplein NL

Meer informatie over deze reis volgt binnenkort. Zie ook onze tourpagina:
www.nnjo.nl/tour2024


Jaarlijks gaat het Noord Nederlands Jeugd Orkest een week lang naar een regio in Europa om de liefde voor muziek te delen en een onvergetelijke reis te maken. Dit jaar gaan we naar ons drielandenpunt! Wil je meer weten over de vorige zomertournees of algemene informatie over de Swinging Summer Tour?


Ga mee! Lijkt het jou leuk om mee te gaan in 2024 op tournee, maar speel je nog niet bij het NNJO? Meld je aan bij ons orkest en wie weet speel jij deze zomer mee met ons. We vinden het altijd leuk als je van je laat horen.


Evenementinfo

zondag 28 juli 2024
Haelen, Limburg

Tournee 2024