Tournee Oostenrijk 2023

4-13 augustus 2023 | Komende zomer reist het NNJO onder leiding van dirigent Stefan de Groot af naar Saalbach in Oostenrijk voor de jaarlijkse zomertournee. Tijdens deze buitenlandse tour willen we muziek en onze liefde daarvoor verspreiden. Muziek verbindt, muziek geeft plezier: de Swinging Summer Tour staat dan ook geheel in het teken hiervan. We willen op een bijzondere manier de verbinding zoeken met elkaar, met de muziek en met ons publiek. Lijkt het jou tof om mee te gaan met ons? Dat kan! We hebben nog verschillende vacatures. Bekijk nu de mogelijkheden en wie weet zien we jou binnenkort op een repetitie!


Concertagenda

Houd onze website en social media in de gaten voor updates over de concerten in Oostenrijk! Meer informatie volgt.

Vrijwilligers

Naast de musici, zal ook een groep vrijwilligers mee gaan op tournee. Zij zullen iedere dag een heerlijke maaltijd voor ons verzorgen en helpen met het vervoer van het slagwerk naar de concertlocaties. Ook nemen we technici mee voor de geluids- en verlichtingsinstallaties. Lijkt het jou leuk om een week lang met een orkest op reis te gaan en te helpen om er een fantastische tijd van te maken? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaande button.

 


Jaarlijks gaat het Noord Nederlands Jeugd Orkest een week lang naar een land in Europa om de liefde voor muziek te delen en een onvergetelijke reis te maken. Wil je meer weten over andere zomertournees of algemene informatie over onze buitenlandreizen?


Lijkt het jou leuk om mee te gaan op tournee en speel je nog niet bij het NNJO? Meld je aan bij ons orkest en wie weet speel jij deze zomer in een aantal Oostenrijkse steden!


 

Sfeerimpressie Tournee 2022 (Coburg, Bayern Duitsland)


Evenementinfo

vrijdag 4 augustus 2023
Saalbach, Oostenrijk

Tournee Oostenrijk 2023