Repetities & Musiceren

Het Noord Nederlands Jeugd Orkest repeteert doorgaans iedere derde zaterdag van de maand in Hoogeveen onder leiding van chef-dirigent Erik Janssen. Bij het NNJO kunnen de musici zich op muzikaal gebied verder ontwikkelen tot op een hoog niveau. Het is erg inspirerend om dit samen te doen met leeftijdsgenoten. De meeste muzikanten van het orkest spelen ook bij een lokale muziekvereniging. Het NNJO heeft de regel ingesteld dat activiteiten van de eigen vereniging altijd voorgaan als deze samenvallen met de activiteiten van het NNJO. Hiermee creëert de organisatie van het NNJO een positieve samenwerking met de lokale muziekverenigingen. Als je muzikant bij het NNJO wil worden, ben je van harte welkom! Na één of twee repetities meegespeeld te hebben, mag je auditie doen en wordt er bepaald of je muzikant kan worden van het NNJO. 

Maandelijkse bijdrage

Meespelen bij het NNJO kost 11 x €17,50 per jaar. De maandelijkse bijdrage wordt afgeschreven via een automatische incasso. In augustus wordt niet geïncasseerd.

Daarnaast gaat het NNJO jaarlijks in de zomer een week naar het buitenland voor een concertreis: de Swinging Summer Tour. Hiervoor is de eigen bijdrage €425,00 per persoon.

Repetitielocatie

De standaard locatie voor onze repetities is het WMC-Gebouw in Hoogeveen van muziekvereniging Wilhelmina. 

Organisatie

De organisatie van het NNJO ligt in handen van het stichtingsbestuur en de staf. Het stichtingsbestuur is gevormd om financiële middelen voor het orkest te genereren. Hierdoor kan het NNJO optimaal blijven presteren en zo een bijdrage leveren aan de culturele ontwikkeling in Noord-Nederland. De staf is verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie. Wij staan open voor jouw vragen, opmerkingen of suggesties om het NNJO nóg leuker te maken. 

Vragen?

Heb je nog vragen, twijfel niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag. Ook kun je kijken bij de veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag daar tussen.

Afgelopen Evenementen 

Benieuwd naar onze concerten, festivals of musicals van vroeger? Of nieuwsgierig naar onze tournee-bestemmingen? 

Bekijk onze afgelopen evenementen in het archief!


Lijkt het jou ook leuk om mee te spelen in het Noord Nederlands Jeugd Orkest? Dat kan! Je bent van harte welkom. Schrijf je nu in of bekijk onze huidige vacatures: