Voor muzikanten, door muzikanten.

 

De dagelijkse organisatie van het NNJO is in handen van onze bestuursvoorzitter en een achttal stafmedewerkers, die tevens in het orkest spelen. Daarnaast hebben we een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Verder is er een stichtingsbestuur gevormd om financiële middelen voor het orkest te genereren, bestaande uit 4 bestuursleden. Hierdoor kan het NNJO optimaal blijven presteren en zo een positieve bijdrage leveren aan de culturele ontwikkeling in Noord-Nederland. Samen met elkaar doen we ons uiterste best om voor onze muzikanten het orkest iedere dag beter en leuker te maken.

Staf 

Bestuursvoorzitter | Sander Meijers
Orkestmanager | Marije Vos
Staflid | Jildou Dekker
Staflid | Lotte Hesselink
Staflid | Inge Hooch Antink
Staflid | Alex de Jonge
Staflid | Tessa van Wijngaarden

Stichtingsbestuur

Sander Meijers (bestuursvoorzitter)
Arnoud Meijers (bestuurslid)
Christien te Velde (bestuurslid)
Nelleke Heijink (bestuurslid

Orkestleiding

Erik Janssen (chef-dirigent & artistiek leider)

Ideeën?

Wij staan open voor jouw vragen, opmerkingen of suggesties om het NNJO nóg leuker te maken.

Vrijwilligers

Naast de stafleden zijn er bij de concerten, het studieweekend en de tournee ook altijd vrijwilligers betrokken. Zij helpen met de ontvangst van gasten tijdens concerten en het bereiden van maaltijden tijdens studieweekenden en zomertournees. Ook helpen ze met logistieke zaken en regelen ze de techniek. Zonder deze fantastische mensen zou het NNJO niet kunnen bestaan.


 

Benieuwd naar wat wij hebben georganiseerd?

Ontdek onze afgelopen evenementen in het archief!

 


 

 


Wij zoeken nieuw talent voor in het orkest! Ben jij tussen de 14 en 29 jaar en maak jij graag muziek op hoog niveau met leeftijdsgenoten? Dan is het NNJO wat voor jou! Meld je nu aan en kom meespelen, je bent van harte welkom!